Digitaliseret bogføring i Hillerød og Storkøbenhavn

Fremtidens regnskab og digitaliseret bogføring i Hillerød og resten af Storkøbenhavn

Gennem tiden har vi altid udført bogføring manuelt via papirarbejde, tusindvis af mapper og poser – og ikke mindst brugt meget tid og mange kræfter på at indføre regnskabet og samtidigt holde overblik over det hele. I dag er tiden inde til at få bogholderiet digitalt, så vi sparer tid og får ro – og det er meget nemt!

Jeg henvender mig til iværksættere samt små og mellemstore virksomheder, hvor jeg hjælper dem med digitaliseret bogholderi og øvrige økonomifunktioner. Det kan både foregå online og på virksomhedens arbejdsplads, hvor jeg sætter jer ind i tingene og får opstartet systemet for jer, så I kan komme i gang.

Udover at hjælpe med at få gjort dit bogholderi digitalt, sidder jeg selvfølgelig også klar til at hjælpe med at sørge for et klargjort og afstemt bogholderi i din virksomhed. Jeg kan både hjælpe iværksættere samt små og mellemstore virksomheder inden for alle brancher.

Jeg kan bl.a. hjælpe med finansbogholderi, kreditor- og debitorbogholderi, momsadministration og -indberetning, lønadministration og lønbehandling, projekt- og timesagsstyring samt klargøring og afstemning af årsregnskab til revisor. Du kan læse mere om mine ydelser her.

Et digitaliseret bogholderi kan virke uoverskueligt med al den teknologi – det er dog helt det modsatte! Når jeg først får sat regnskabsprogrammet op til digital behandling af bogføringen, kommer det ikke til at kræve meget af dig, og bagefter sidder du med et fremtidssikret bogholderi med brug af de bedste regnskabsprogrammer. 

Alt er nemt og ligetil, når først regnskabsprogrammet er sat op til at automatisere bogføringen. Ved at downloade e-conomics app har du altid dit regnskab lige ved hånden. Du kan bruge appen til alt: Du kan håndtere fakturaer og sende bilag ind til regnskabsprogrammet, mens du er på farten. Tag et billede af dine kvitteringer, og send dem direkte til e-conomic.

Jeg sørger for at hjælpe jer med at få en skræddersyet løsning til jeres digitale bogholderi med de funktioner og optimeringer, I ønsker jer. 

Jeg hjælper jer i det regnskabsprogram, der hedder e-conomic samt lønsystemerne Dataløn eller Danløn, som begge er lønsystemer med en nem integration til e-conomic. E-conomic-regnskabsprogram passer til alle brancher og størrelser, og det er nemt, fleksibelt og kan tilpasses, så alle løse ender bliver samlet til et komplet overblik over regnskabet og økonomien.

Dine fordele