Ydelser

Digitalt bogholderi tilbyder digitalisering af virksomheder i Hillerød og resten af Storkøbenhavn

Digitalisering af virksomheder i Hillerød og omegn. Udover at hjælpe med at få gjort dit bogholderi digitalt, sidder jeg selvfølgelig også klar til at hjælpe med at sørge for et klargjort og afstemt bogholderi i din virksomhed. Jeg kan både hjælpe små og mellemstore virksomheder inden for alle brancher samt iværksættere, som skal i gang med bogføringen.

Processen

Finansbogholderi og digitalisering af virksomheder i Hillerød og omegn

Jeg kan hjælpe med forskellige bogføringsopgaver samt sørge for korrekt registrering og at banken altid stemmer. På den måde kan du koncentrere dig om den daglige drift af din virksomhed og andet, som giver mere værdi for dig – og være sikker på, at regnskabet altid stemmer alligevel.

Jeg sørger bl.a. for at håndtere løn, moms, afstemning af kasse og bank samt bogføring af finansbilag.

Kreditor- og debitorbogholderi i Hillerød

Jeg sørger for effektiv håndtering af både debitorer og kreditorer, da det i sidste ende kan komme til at koste dig dyrt, hvis du ikke har overblik over disse. Hos dit kreditor- og debitorbogholderi i Hillerød og Storkøbenhavn.

Som kreditor- og debitorbogholder sørger jeg for, at du får betalt dine leverandører til tiden, at du ikke får betalt regningerne dobbelt, at indbetalingen fra kunderne bliver bogført og udlignet på den rigtige faktura samt at rykke på kunderne.

Momsadministration

Jeg håndterer også momsadministration og momsindberetning, hvor alle salgs- og købsmoms bliver registreret. Derudover sørger jeg for, at alle bilag, kvitteringer, regninger og fakturaen bliver vedhæftet posteringen, så den altid kan findes frem i bogholderiet.

Med min hjælp er din momsindberetning altid korrekt, overholder gældende momslovgivning og bliver indberettet til tiden. Derudover sikrer jeg, at du får de momsfradrag, du er berettiget til.

Lønadministration

Jeg tilbyder håndtering af alle ydelser inden for lønadministration og lønbehandling i din virksomhed i lønsystemerne Dataløn eller Danløn, som begge er integrerbare til e-conomic og som indeholder nogle fleksible og effektive løsninger. Jeg udarbejder bl.a. lønregnskaber, der indeholder A-skat, AM-bidrag, løntimer i perioden, bruttoindkomst og bruttoferiepengebeløb.

Jeg sikrer, at alt inden for løn stemmer, dvs. sørge for, at dine medarbejdere modtager den korrekte løn, holde styr på tiltrådte og fratrådte medarbejdere m.m.

Klargøring af årsregnskab

Jeg hjælper med klargøring og afstemning af årsregnskab til revisor, så revisoren nemt og overskueligt kan finde rundt i det. Årsregnskabet består af virksomhedens egenkapital, indkomst og omkostninger, og da disse indgår i resultatopgørelsen og balancen, er det vigtigt at opgøre og oplyse disse aspekter. 

Kort sagt sørger jeg for at gøre det hele klart til aflevering hos revisor, så du blot skal tænke på at køre din virksomhed.

Tilkøb

Projekt- og timesagsstyring

Jeg kan tilbyde hjælp, rådgivning og klargøring inden for projekt- og timesagsstyring til selvstændige og virksomheder, så I dermed altid har et overblik over processen.

Ved hjælp af digitale programmer kan du nemt plotte alt omhandlende regnskab ind i et givent projekt – medarbejdere, timer m.m. – og derefter bliver der automatisk lavet en rapport over omkostningerne.

Dine fordele